was successfully added to your cart.

Vacatures

Magazijnmedewerker

By februari 25, 2019 No Comments

Magazijnmedewerker

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe, enthousiaste, gemotiveerde collega die ons full time komt versterken in de functie van magazijnmedewerker.

Heb jij passie voor de horeca en evenementen en zie jij een uitdaging in een uitvoerende en aansturende rol? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie wij zijn!

Berkelland Verhuur zet al jaren de toon in het compleet facilitair verzorgen van events in alle soorten en maten. Door onze persoonlijke aanpak in combinatie met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat elk evenement tot in detail te verzorgen. Transformatie is voor ons een dagelijkse activiteit want door onze uitgebreide service, ervaring en flexibiliteit zorgen wij dat iedere locatie magisch wordt. Daarnaast zijn wij als full service dienstverlener altijd op de hoogte van de nieuwste trends.

Wie je bent en wat je kunt

Je bent verantwoordelijk voor  het verdelen van de orders, de orderverwerking, laden en lossen van de auto’s, het controleren op kwaliteit, het controleren op binnenkomende materialen en uitgaande materialen.
Je bent van nature een kartrekker en motiveert telkens je collega’s om het maximale eruit te halen. Heb jij oog voor detail, afwijkingen, of bijzonderheden en neem je ook initiatief bij het aandragen van oplossingen.

Bij Berkelland Verhuur B.V. zijn wij op zoek naar mensen die bij ons passen, dat betekend dat wij graag de persoon willen leren kennen achter de CV. Jij neemt bepaalde ervaringen en vaardigheden mee die jij kunt inzetten bij ons. Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een MBO werk en denk niveau;
  • Je hebt ervaring met leidinggeven;
  • Je bent proactief, accuraat en denkt mee in processen;
  • Je hebt gedegen technische kennis en gaat voor de beste kwaliteit;
  • Je bent vooral enthousiast en fysiek in staat om in een groot magazijn en onder druk te werken;
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring binnen een soortgelijke rol;
  • Je kunt zelfstandig werken en beschikt over een flexibele instelling;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B-(E) en een heftruck- certificaat is een pre

 

Binnen Berkelland Verhuur B.V. kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling met een marktconform salaris. Heb je interesse in een mooie loopbaan bij ons? Dan zien wij graag jouw motivatie brief en CV op info@berkellandverhuur.nl