Onvergetelijke momenten

Bij Berkelland Verhuur snappen we dat je met je event een waardevolle herinnering wilt creëren. Daarvoor is maatwerk nodig. Je wil je gasten op een bijzondere manier bij elkaar brengen en een unieke beleving geven. Wij werken graag vanaf het begin met je samen vanuit onze persoonlijke betrokkenheid en vanuit onze passie om iets blijvends neer te zetten. Het evenement gaat voorbij, maar de herinnering blijft.

Bruiloft

Jouw bruiloft hoort goud gerand te zijn. Wij doen er alles aan om jou en al je gasten een zorgeloze dag vol onvergetelijke momenten te geven. We denken vanaf het begin met je mee en creëren jouw gedroomde locatie. Onze professionals zorgen achter de schermen voor een vlekkeloos verloop van de hele organisatie. Zo kun jij je focussen op wat echt belangrijk is. Samen werken we aan warme herinneringen, die jij en je geliefden voor de rest van je leven bij je dragen.

Ontdek hoe wij jouw bruiloft onvergetelijk maken >

Festival

Bij een festival komt alles samen. Het is een geoliede machine, die de bezoekers even meevoert naar een ontspannen plek zonder dagelijkse zorgen. Daarvoor moet alles kloppen. Van bewegwijzering tot sanitair, van eet- en drinkplekken tot stroomvoorziening en van beeld en geluid tot betaaloplossingen. Je wil dat alles tot in de puntjes geregeld is en niets aan het toeval over laten. De mogelijkheden van ons brede assortiment zijn eindeloos: partytent verhuur, toiletwagens huren, tap containers huren, horeca verhuur, evenementen meubilair. Wij zijn een full service verhuurbedrijf, dus je hoeft niet naar eindeloos veel partijen om alles rond te krijgen. We denken met je mee en verzorgen de volledige op- en afbouw.

Ontdek hoe wij jouw festival onvergetelijk maken >

Bedrijfsevents

Een bedrijfsevent organiseren is niet eenvoudig. Je zet je bedrijf in de etalage en wil dat het geheel een mooi visitekaartje is. Of je nu een evenement organiseert voor zakelijke relaties of voor je personeel, we vinden samen een uitstraling die aansluit bij jouw bedrijf. Voor bedrijfsevenement verhuur hebben we een compleet gamma aan materialen en producten. Samen zorgen we van concept tot uitvoering, voor een goed georganiseerde bijeenkomst die iedereen bijblijft.

Ontdek hoe wij jouw bedrijfsevent onvergetelijk maken >

Feesten en partijen

In een mensenleven komen veel bijzondere momenten voorbij. Jubilea en mijlpalen, momenten die je samen wil vieren. Je wil een feest geven, maar niet te maken hebben met de stress die dat soms kan opleveren. Neem gerust contact op, als je even wil sparren over een idee of thema. We denken graag mee, of je nu 10 of 1000 mensen wil uitnodigen. Wij kunnen een heleboel werk en zorgen uit handen nemen. Samen zorgen we voor een onvergetelijke herinnering.

Ontdek hoe wij jouw feesten en partijen onvergetelijk maken >

Beurzen en Congressen

Een beurs of congres is de uitgelezen plek om jouw bedrijf aan de wereld te tonen, of kennis over jouw vakgebied uit te wisselen met anderen,. Door ideeën te delen inspireren wij elkaar, en zetten we samen een onvergetelijk event neer waarmee jij jezelf goed op de kaart zet. Jij kunt de touwtjes uit handen geven en genieten van jouw dag, terwijl wij onze ervaring en professionaliteit inzetten om de organisatie vlekkeloos te laten verlopen. Zo keren jij en je gasten met een positief gevoel terug naar huis.

Ontdek hoe wij jouw beurs of congres onvergetelijk maken >

STRESSVRIJ EVENEMENT?

Of je nu een doorgewinterde organisator bent, of voor het eerst een evenement op poten zet, Berkelland Verhuur staat je bij. We denken mee vanuit onze jarenlange expertise en steken ook de handen uit de mouwen. Samen zorgen wij ervoor dat jouw evenement alle verwachtingen overtreft.

VRIJBLIJVEND ADVIES