Het ongrijpbare festivalgevoel

Nederland festivalland. Wij zorgen dat jouw festival zich onderscheidt dankzij een glimlach en goede herinneringen. Met een professioneel team dat de handen uit de mouwen steekt en een breed assortiment, bieden wij volledige ondersteuning voor elk detail. Onze full service benadering neemt jou veel zorgen uit handen. In goed overleg zorgen we dat alles op het juiste moment op de juiste plek is. Van concept tot uitvoering: Wij hebben de ervaring en materialen om je te ondersteunen. Heb je vragen over crowd management, parkeer- en betaaloplossingen of weet je nog niet wat je vragen zijn: neem contact op. Samen zorgen we voor een professionele opzet, zodat jouw festival klopt.

Aandacht maakt van jouw festival iets bijzonders

De mogelijkheden van ons brede assortiment zijn eindeloos: tenten, toiletwagens, tap- en kassacontainers, meubilair, stroomoplossingen. Wij zijn een full service verhuurbedrijf, dus je hoeft niet te sparren met eindeloos veel partijen om alles rond te krijgen. Je kunt al eens door de materialen bladeren in onze digitale catalogus en eenvoudig een vrijblijvende offerte samenstellen.

Geen stress

We verdelen de taken en samen zorgen we voor een stressvrije aanloop naar het festival. Wij verzorgen het transport van alle materialen en de opbouw op de locatie. Samen zorgen we voor een transformatie van het terrein tot de plek die jij voor ogen hebt en die je bezoekers en artiesten het echte festivalgevoel geeft. Zo leggen we de basis voor een ontspannen festival, waar iedereen over na zal praten. Zelfs het weer kan dan geen roet in het eten gooien.

X

Laat je inspireren en download onze brochure