was successfully added to your cart.

Vacatures

Magazijn-medewerker

By april 12, 2024 No Comments

Je weet van doorpakken, bent graag fysiek bezig en bent een gezellige teamplayer. Dat zijn de kwaliteiten die je nodig hebt als magazijnmedewerker bij Berkelland Verhuur.
Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega die ons fulltime komt versterken in de functie van magazijnmedewerker.

Wie wij zijn!
Berkelland Verhuur heeft een breed assortiment in evenementenverhuur en biedt alles wat de klant nodig heeft. Naast eventmeubilair bestaat het assortiment onder andere uit koel-, tap- en sanitair voorzieningen, grote en kleinere tenten, mastiek, decoratie en marktkramen.
We leveren de materialen, in afstemming met de klant plaatsen we de materialen op locatie en uiteraard staan we na afloop van het event weer voor de klant klaar om alles af te bouwen en retour te nemen.

Het gehele proces staan we aan de zijde van de klant. Vanaf het eerste contactmoment, samen om tafel zitten om de ideeën te bespreken totdat de materialen weer opgehaald worden.
Het gehele team van Berkelland Verhuur werkt samen om een eindresultaat neer te zetten waar wij, maar vooral de klant, trots op is.

Berkelland Verhuur werkt aan afwisselende projecten. Muziek- en bedrijfsevents, beurzen en bijvoorbeeld kleinschalige bruiloften, dus er zit veel dynamiek in ons werk en geen dag is hetzelfde.
We zijn gevestigd in Neede en houden van nuchterheid en doorpakken.

Wie je bent en wat je kunt
Je bent van nature een kartrekker en motiveert telkens je collega’s om het maximale eruit te halen. Heb jij oog voor detail, afwijkingen, of bijzonderheden en neem je ook initiatief bij het aandragen van oplossingen?

Je bent verantwoordelijk voor de orderverwerking, het laden en lossen van de auto’s, het controleren op kwaliteit en het controleren op binnenkomende materialen en uitgaande materialen.

Wat heb jij te bieden en herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent proactief, accuraat en denkt mee in processen;
  • Je hebt gedegen technische kennis en gaat voor de beste kwaliteit;
  • Je bent enthousiast en fysiek in staat om in een groot magazijn en onder druk te werken;
  • Je kunt zelfstandig werken en beschikt over een flexibele instelling;

Binnen Berkelland Verhuur B.V. kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling met een marktconform salaris.
Heb je interesse in een mooie loopbaan bij ons? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV op info@berkellandverhuur.nl.